luni, 20 iunie 2016

Atmosfera relaxanta in studioul de videochat

La fel ca in cazul oricarui alt job, si in videochat vor avea cel mai mult succes modelele care se implica mai mult si care isi doresc sa se dezvolte. Se pot angaja chiar si fete care nu au experienta, avand un salariu foarte bun, de minim 3.000 de lei, insa acestea pot obtine si bonusuri semnificative daca dovedesc ca isi dau silinta. Niciodata nu se va face performanta fara munca, drept dovada, cele mai serioase si experimentate modele ajung sa castige peste 40.000 de lei lunar.
Care este rolul modelului?
Acela de a atrage cat mai multi vizitatori pe webcamul tau. Acestia sunt dispusi sa plateasca sume mari de bani pentru a discuta in privat, iar pentru asta este nevoie sa cunosti cateva secrete ale domeniului si sa dobandesti mai multe calitati pentru a-i face pe acestia sa petreaca mai mult timp „alaturi de tine”. Pretul achitat pentru fiecare minut in privat este de cativa dolari, fiind stabilit de model, insa cu cat se aduna mai multi interlocutori, cu atat se obtin venituri mai mari.
Bonusuri si avantaje
Cu toate ca salariile sunt foarte ridicate, pentru ca modelele sa ramana motivate, studiourile le ofera numeroase bonusuri si surprize, care constau in sume de bani, vouchere, cupoane de reduceri, vacante si multe alte beneficii. In plus, se organizeaza cursuri gratuite de limbi straine, pentru ca modelele sa se poata perfectiona in ceea ce fac, aspect care, cu siguranta, va fi folositor si in viata de zi cu zi.
Atmosfera relaxanta
In studiourile de videochat se gasesc grupuri de fete unite, prietenoase, care se ajuta intre ele, fiind o atmosfera foarte placuta si relaxanta. Se ofera si sedinte foto si de make up profesioniste, pentru ca fetelor sa le fie evidentiate toate calitatile, iar acestea sa se simta cat mai bine in fata webcamului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu