joi, 5 mai 2016

Ce este videochatul?

Foarte cautat in ziua de azi, domeniul videochatului promite numeroase avantaje, motiv pentru care modelele se arata a fi incantate sa lucreze in cele mai bune conditii si sa beneficieze de salarii foarte ridicate pentru piata din Romania.


Videochatul poate fi descris ca un contact virtual intre doua persoane, aflate in diferite colturi ale lumii, legatura fiind asigurata in primul rand de o conexiune la internet, de webcam si microfon, cel din urma fiind insa optional. In schimb, este foarte important de stiut ca acest contact este doar virtual, iar in viata reala nu va exista nicio legatura intre cele doua persoane.

Categorii

Modelele pot alege sa lucreze in doua categorii diferite, iar acestea se aleg in functie de preferinte. Asadar, cateogoriile principale sunt profilul adult si non adult, iar dupa cum anunta si numele, in cazul primei variante, modelele pot comunica si prin limbajul trupului, atragand un numar mai mare de urmaritori si prin spectacole erotice, in timp ce pentru profilul non adult este interzis dezbractul, fiind incurajate discutiile.

Atunci cand modelele se logheaza pe conturile lor, vor avea parte de propria camera de chat, in care membrii site-urilor cu care se colaboreaza vor participa la discutii. Acesti membri pot proveni din toate tarile lumii, insa la nevoie se poate bloca accesul utilizatorilor din anumite tari pentru a avea siguranta ca modelele nu vor fi vazute de persoane cunoscute.

Chat privat

De aici vin cele mai mari venituri. Membrii care isi doresc sa discute in privat cu un model vor fi nevoiti sa achite pentru fiecare minut petrecut o anumita suma de bani, iar acest tarif depinde in functie de model, cu toate acestea suma standard este de 2 dolari/minut. Din veniturile generate de model, de obicei, 40% sunt pastrate de acestea, iar 60% revin studio-ului cu care se colaboreaza.